Bruiloftsfeest

Bedrijfsfeest

Een knallende avond na een jaar hard werken

Op zoek naar een ervaren en professionele DJ voor jouw jubileum of bedrijfsfeest?

Bij Draaimakers.nl begrijpen we de essentie van het creëren van de perfecte sfeer die past bij jouw unieke bedrijfsevenement. Met hoogwaardige apparatuur en uitstekende DJ’s, wordt ieder feest tot een succes. We nemen graag de tijd om jouw muzikale voorkeuren, gewenste sfeer en doel van het bedrijfsfeest te begrijpen, zodat we een op maat gemaakte muzikale ervaring kunnen bieden.

Waarom jullie bedrijfsfeest met ons vieren?

Licht & geluid

Professioneel licht en geluid in eigen beheer.

Gegarandeerd allround

Après-ski of disco-muziek?
U roept, wij draaien.

Persoonlijk contact

Eén contactpersoon, van voorbereiding tot feest.

One-stop-shop

Het gehele feest ontzorgd.
Van de muziek tot de aankleding.

Jullie bedrijfsfeest

Jullie wensen staan centraal. Het boeken van entertainment voor de avond moet een leuke en gemakkelijke ervaring zijn. Geen salespersoon met een verkooppraatje aan tafel, maar de DJ die jullie avond tot een topfeest maakt. We maken een afspraak, kijken naar de wensen voor de avond en kijken naar wat er mogelijk is. 

 

Kies je voor Draaimakers? Dan ben je gegarandeerd van een volle dansvloer, gasten met zere voeten aan het einde van de avond en glimlachen van oor tot oor. 

Enthousiast geworden?

Wij ook! Kom in contact via de mail, telefoon of Whatsapp.  

Email: info@draaimakers.nl

Telefoon: +31 6 34 09 06 41

Whatsapp: +31 6 34 09 06 41

Specials

Onze specials zijn extra’s om de avond nóg specialer te maken 

Photobooth

Ontdek de ultieme Photobooth-ervaring voor zakelijke feesten bij ons! 

 

Op zoek naar een unieke en vermakelijke toevoeging voor jouw zakelijke feest? Ontdek de magie van onze Photobooth en laat jouw gasten een onvergetelijke ervaring beleven! Met onze professionele Photobooth-services zorgen we voor een ongeëvenaarde dosis plezier en herinneringen die blijven hangen.

 

Onze state-of-the-art Photobooth is perfect afgestemd op zakelijke evenementen en biedt eindeloze mogelijkheden voor entertainment. Of het nu gaat om een informele bedrijfsborrel, een grootschalige conferentie of een galadiner, onze Photobooth is een gegarandeerde hit bij al jouw gasten.

 

 

Klik op het scherm, pak iets leuks uit de verkleedkoffer en lach! Nadat de foto’s genomen zijn, komen de prints met persoonlijk design direct uit de photobooth gerold op high end-fotopapier!

De strips kunnen eenvoudig gepersonaliseerd worden met eigen branding of bedrijfslogo

Oldtimer VW-busje

Maak je feest compleet met deze unieke rijdende DJ-booth. Een crèmekleurig busje waar het dak van open kan. Super om in het Volkswagen-busje een DJ in te hebben, cocktails uit te serveren of als activatie bij een event.

 

Gebouwd als Volkswagen T2a, geboren als party-bus. Let’s get funky!  

Silent Disco

Onverminderd populair onder jong en oud: silent disco. Het idee? Ieder een eigen koptelefoon met verschillende muziekkanalen. 

 

Een presentatie in meerdere talen tegelijk? Silent disco biedt de uitkomst: op ieder kanaal kun je in real-time een presentator laten spreken.